web design templates

O nama

N Travel Rent a Car

NAŠ POSAO
N Travel Rent a Car je agencija iz Budve koja se bavi iznajmljivanjem vozila. Automobile iznajmljujemo na crnogorskom primorju i šire na teritoriji Crne Gore. Uspješno i dugo radimo i opstajemo, što je dokaz da se razlikujemo od naše konkurencije. Kod nas možete preuzeti i vratiti vozilo gdje god vama odgovara. Tu smo da vam izađemo u susret u svakom pogledu.

NAŠA VOZILA
Posjedujemo širok izbor kvalitetnih automobila za iznajmljivanje. Sva naša vozila su potpuno ispravna i redovno servisirana. Sva vozila su sigurna i u većini opremljena GPS uređajem. Automobili koje nudimo imaju prostora za od 5 do 9 putnika. Vozila su u svakom trenutku spremna za ljetnju ili zimsku vožnju i osigurana su KASKO osiguranjem, sa neograničenom kilometražom. Uz vozilo možete iznajmiti i vozača ukoliko niste vozač.

NAŠI KLIJENTI
N Travel Rent a Car je agencija koja pridaje veliki značaj  potrebama naših klijenata. Povoljne cijene iznajmljivanja vozila, usluge koje pružamo bez nadoknade kao i profesionalno poslovanje naše klijente ispunjavaju zadovoljstvom. Vizija našeg budućeg poslovanja je upravo zadovoljan klijent koji će naše usluge svima rado preporučiti. Dobar glas se daleko čuje...zato putujte sa nama!

Galerija

N Travel Rent a Car
N Travel Rent a Car
N Travel Rent a Car
Adresa

Topliški put bb
Budva, 85 310
Crna Gora

Kontakt

Mejl: ntravelauto@gmail.com
 Tel/Vajber: +382 67 963 000