html templates

🚗 Putujte sa nama!
📱 +382 67 963 000
📱 +382 68 120 365
 

 SIGURNA AUTA

Iznajmljujemo sigurna vozila, opremljena modernom tehnologijom. Vaša bezbjednost nam je važna.

VRHUNSKA USLUGA

Dostavljamo vozila gdje god poželite. Mnoge usluge koje nudimo su bez nadoknade.

POVOLJNE CIJENE

U ponudi imamo vrlo povoljne
cijene za naše usluge. Vaše zadovoljstvo je nagrada za nas.

Аutomobili

Peugeot 207 cc

Peugeot 307 cc

Renault Megan cc

Opel Astra cc

Chervolet Aveo

Mazda 2

Peugeot 208

Hyundai i20

Renault Clio

Mitsubishi Lancer

Toyota Corolla

Roewe Mg 550

Renault Megan - crni

Renault Megan - sivi

Ford C Max

Opel Zafira

Hyundai Santa Fe

Chrysler PT Cruiser

N Travel Rent a Car

O nama 🚗

NAŠ POSAO
N Travel Rent a Car je agencija iz Budve koja se bavi iznajmljivanjem vozila. Automobile iznajmljujemo na crnogorskom primorju i šire na teritoriji Crne Gore. Uspješno i dugo radimo i opstajemo, što je dokaz da se razlikujemo od naše konkurencije. Kod nas možete preuzeti i vratiti vozilo gdje god vama odgovara. Tu smo da vam izađemo u susret u svakom pogledu.

NAŠA VOZILA
Posjedujemo širok izbor kvalitetnih automobila za iznajmljivanje. Sva naša vozila su potpuno ispravna i redovno servisirana. Sva vozila su sigurna i u većini opremljena GPS uređajem. Automobili koje nudimo imaju prostora za od 5 do 9 putnika. Vozila su u svakom trenutku spremna za ljetnju ili zimsku vožnju i osigurana su KASKO osiguranjem, sa neograničenom kilometražom. Uz vozilo možete iznajmiti i vozača ukoliko niste vozač.

NAŠI KLIJENTI
N Travel Rent a Car je agencija koja pridaje veliki značaj  potrebama naših klijenata. Povoljne cijene iznajmljivanja vozila, usluge koje pružamo bez nadoknade kao i profesionalno poslovanje naše klijente ispunjavaju zadovoljstvom. Vizija našeg budućeg poslovanja je upravo zadovoljan klijent koji će naše usluge svima rado preporučiti. Dobar glas se daleko čuje...zato putujte sa nama!

Rezervišite vozilo 

Ukoliko ste se upoznali sa ponudom vrijeme je da na jednostavan način izvršite rezervaciju našeg automobila.

Preporuke naših klijenata

Veoma sam zadovoljan saradnjom sa N Travel agencijom. Pohvalio bih njihov profesionalni pristup kao i pristupačne cijene po kojima iznajmljuju vozila. Svima preporučujem ovu agenciju jer smatram da su sa svojim uslugama bolji od konkurencije.  

Nekoliko puta sam do sada iznajmljivao vozila kod agencije N Travel. Imaju sjajnu uslugu. Vozila su u perfektnom stanju i pružaju osjećaj sigurnosti u saobraćaju. Ako želite da iznajmite auto, obratite se N Travel Rent a Car agenciji.

N Travel Rent a Car
Adresa

Topliški put bb
Budva, 85 310
Crna Gora

Kontakt

Mejl: ntravelauto@gmail.com
 Tel/Vajber: +382 67 963 000